Home / Administratie / ULTIMA ORĂ! Târgu Mureșul rămâne fără servicii de salubritate stradală!

ULTIMA ORĂ! Târgu Mureșul rămâne fără servicii de salubritate stradală!

Reprezentanții Sylevy Salubriserv au anunțat joi, 11 februarie, în jurul orei 13.45, sec, pe pagina de Facebook a societății, că începând cu data curentă ”serviciile de salubritate stradale”, adică ”golirea coșurilor stradale, măturatul manual, măturatul mecanizat, curățirea rigolelor se opresc.”

Anunțul este însoțit de fotocopia unei notificări din 11 februarie care are următorul conținut: ”Având în vedere că contractul de prestări servicii nr. 48/2020 a ajuns la maturitate, vă informăm că din data de 11 februarie 2021 salubrizarea stradală cu echipele de lucrători (măturat manual, întreținere spații verzi, golit coșuri, etc) se sistează.”

Documentul este semnat de Alexandru György – viceprimar al municipiului Târgu Mureș și contrasemnat de ing. Florian Moldovan – directorul Administrației Domeniului Public și de Petru Târnăvean – șef serviciu.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, viceprimarul municipiului Târgu Mureș a precizat că notidicarea către SC Sylevy Salubriserv rămâne valabilă deoarece ”contractul a ajuns la maturitate și efectiv chiar nu vrem să presteze ei niște servicii și după aceea să zică despre Primăria Târgu Mureș că este rău platnică.”

”Domnul primar va face probabil mâine (vineri, 12 februarie – n.r.) o conferință de presă și această decizie referitor la ce se întâmplă cu serviciile de salubritate stradală va trece prin Consiliul Local care probabil tot mâine se va  întruni într-o ședință ”de îndată” pe tema aceasta”, a completat Alexandru György.

Astfel, cel puțin pentru o zi, până la găsirea unei soluții, la Târgu Mureș coșurile stradale vor rămâne neadunate, iar străzile nemăturate.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Dosar penal pentru maltratarea unui câine

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș s-au sesizat …