VIDEO-INTERVIU: Bucuria reîntâlnirii cu colegii, resimțită la Grădinița cu Program Prelungit 6 din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1739 Vizualizări

VIDEO-INTERVIU: Bucuria reîntâlnirii cu colegii, resimțită la Grădinița cu Program Prelungit 6 din Târgu Mureș

Matei Raluca, profesor în învățământul preșcolar, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 6 din Târgu Mureș, a acordat un interviu cotidianului Zi de Zi în care a expus informații cu privire la desfășurarea primei zile de grădiniță, explicând modul în care au reacționat, atât cei mici, cât și educatorii lor.

,,Prima zi de grădiniță, din punctul nostru de vedere, a fost o zi încărcată de emoție. A fost o zi a bucuriei, o bucurie a revederii colegilor dragi, a revederii doamnelor educatoare, a întregului personal din instituție, a doamnelor îngrijitoare, a doamnei asistente”, a precizat Raluca Matei.

Totodată, directoarea instituției a vorbit despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, care au fost luate în considerare de întreg personalul instituției. Odată cu revenirea copiilor la grădiniță, personalul angajat a reușit să impună anumite reguli, printr-o manieră cu totul aparte.

,,Măsurile acestea de distanțare și toate regulile pe care le avem nu le-au fost prezentate copiilor ca fiind ceva dur, ceva aspru, obligatoriu de respectat, e adevărat, dar modul în care au fost ele explicate copiilor, a fost un mod atractiv, ținând cont de faptul că la grădiniță, activitatea de bază, să-i spunem așa, este jocul. Toate activitățile educative care se organizează, se organizează sub formă de joc și atunci și aceste măsuri au fost transformate în niște jocuri distractive”, a menționat Raluca Matei.

,,Colegele noastre, doamnele educatoare știu să facă din orice activitate pe care noi o avem la grădiniță, un mod atractiv, care antrenează copiii și îi face să devină curioși pentru tot ceea ce desfășoară ei în grădiniță și eu le mulțumesc pe această cale și lor, și părinților, pentru că sunt, într-adevăr, un sprijin real în tot ceea facem și fără sprijinul lor în această perioadă dificilă din contextul pandemic, chiar nu am reuși să punem în aplicare toate măsurile”, a mai adăugat Raluca Matei.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE