Home / Administratie / DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș a anunțat marți, 9 februarie, că vor fi demarate anumite activități de recrutare, selecție și evaluare în vederea angajării de asistenți maternali profesioniști, în cadrul Proiectului ,,TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”.

Detalii despre proiect

Proiectul este finanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 incluziunea socială și combaterea sărăciei, derulat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, copii și adopție.

,,Persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliul personal, doresc să îngrijească doi copii cu vârsta între 0 și 7 ani, au o familie, experiență de părinte, sunt sănătoase, dețin o locuință proprietate personală corespunzătoare, fără înscriere în cazier judiciar, certificat de integritate, pot avea profesia de asistent maternal profesionist”, a precizat Miklea Hajnal Katalin, director general al DGASPC Mureș.

,,La sediul nostru oferim gratuit toate serviciile, inclusiv informare privind profesia de Asistent maternal profesionist, servicii de evaluare socială, analizarea documentelor doveditoare depuse de persoane privind starea de sănătate, situația materială, starea locuinței și asigurăm pregătirea profesională la cursul de pregătire inițială în domeniu. După absolvirea cursului persoanele pot fi angajate ca asistenți maternali profesioniști ai Direcției cu contract de muncă și vor putea primi copii în plasament”, a precizat directorul general al DGASPC Mureș.

Persoanele interesate pot solicita informații la sediul instituției în Târgu Mureș, situat pe strada Trebely nr. 7, corp C, etaj I, camera 20, la Serviciul Asistență Maternală Profesionistă sau prin apelarea următoarelor numere de telefon: 0265-213.512 sau 0729-499.903.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Dumitriţa Gliga îndeamnă parlamentarii să colaboreze pentru interesele județului

La scurt timp după preluarea mandatului de parlamentar de Mureș, deputatul social-democrat Dumitriţa Gliga, care …