Home / Slider / Pachete de igienă distribuite în Târgu Mureș

Pachete de igienă distribuite în Târgu Mureș

Începând cu data de 15 februarie, Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Târgu Mureș începe distribuirea pachetelor de igienă acordate prin Programul POAD 2018-2021 derulat de Uniunea Europeană.

Potrivit reprezentanților DAS Târgu Mureș, ”pachetele se vor ridica în intervalul orar 8.30 – 15.30, de luni până vineri inclusiv, din locația situată pe strada Ludușului nr. 29”, iar pe lista beneficiarilor se află următoarele categorii sociale: persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, familiile beneficiare ale alocaţiei pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și persoanele/ familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente sau în alte circumstanțe asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

Pachetele de igienă conțin: periuță de dinți (5 bucăți), pastă de dinți de 75 de mililitri (4 bucăți), săpun lichid de 500 de mililitri (1 bucată), șampon pentru copii de 800 de mililitri (1 bucată), șampon pentru adulți de 500 de mililitri (1 bucată), detergent granule pentru rufe colorate de 900 de grame (1 bucată), detergent granule pentru rufe albe de 1.800 de grame (1 bucată).

”Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării unui act de identitate valabil, după verificarea identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali”, au transmis reprezentanții DAS Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Rachetele antigrindină, pregătite de lansare!

Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat în data de 23 februarie, printr-o postare făcută …