Home / Administratie / Post de director scos la concurs la Primăria Târgu Mureș

Post de director scos la concurs la Primăria Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de director executiv, cu durata normală a timpului de muncă, la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș.

Potrivit unui comunicat făcut public vineri, 12 februarie, pe pagina web a Primăriei municipului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 16 martie, ora 10.00 – proba scrisă, urmând ca interviul să fie susținut în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici până în data de 3 martie, inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afişează la sediul Primăriei municipiului Târgu Mureș și pe pagina web www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 165, e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Ramona Emanuela Pop.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Începe cadastrarea proprietăților în comuna Ibănești

În cursul săptămânii viitoare, la nivelul comunei Ibănești vor începe măsurătorile în teren pentru cadastrarea …