Club de afaceri NATO, la Reghin Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1487 Vizualizări

Club de afaceri NATO, la Reghin

Sediul companiei IRUM Reghin a găzduit, recent, un seminar organizat în parteneriat cu experți NATO, care precede inițierea primului club de afaceri NATO din județul Mureș, Mureș Euro Atlantic Business Club, ce va fi lansat în perioada imediat următoare.

Viziune de relansare economică

Potrivit paginii web www.caravanaurbana.ro, evenimentul a vizat promovarea unui spațiu propice pentru mediul culturii de afaceri și culturii militare româno-americane, în baza certificarilor NCAGE NATO a membrilor săi, iar seminarul a avut ca principal obiectiv propunerea unei viziuni integrate pentru relansarea economică a municipiului Reghin, comunitate urbană aflată în proximitatea Comandamentului NATO pentru Operații Speciale de la Târgu Mureș și Baza 71 Câmpia Turzii.

”În acest sens, evenimentul s-a încadrat în dimensiunea strategică a viziunii “NATO Urban – Reghin, Oraș NATO“, urmând să participe reprezentanți cheie din partea societății civile și instituțiile publice locale, având în vedere că, în vecinătatea imediată a orașului,

 se regăsește și Comandamentul NATO de la Sibiu, primul și unicul comandament NATO de 3 stele din sud-estul Europei. Menționăm că seminarul s-a realizat în co-parteneriat cu experți în politici și strategii NATO, domnul Victor Aileni și doamna Mădălina Neacșu – Doctor în Informații și Securitate Nationala si, de asemenea, fondatori ai viziunii strategice NATO Urban în România, anunță președintele comitetului de organizare, prof. univ. dr. Benedek Imre”, menționează sursa citată.

Mircea Oltean, pro NATO – business

Gazda evenimentului a fost omul de afaceri Mircea Oltean, directorul general al companiei IRUM Reghin.

”Simplul fapt că pronunți cuvântul NATO deja te duce într-o zonă de seriozitate, într-o altă zonă. E clar că a fi certificat NATO, a avea un certificat de genul acesta, poate să îți ofere o credibilitate nu neapărat în zona militară, dar și în acest agrobusiness unde noi activăm cu succes pot să zic așa, prin ceea ce creăm aici. Având Centrul de Cercetare-Dezvoltare, care pot să zic că este singurul centru privat de cercetare-dezvoltare care se ocupă de utilaje agricole și forestiere am reușit să venim în întâmpinarea celor care activează în zona de agrobusiness și sper să putem continua mai bine și în această nouă conjunctură militară, NATO – business”, a declarat Mircea Oltean.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE