Director general nou la Romgaz Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3067 Vizualizări

Director general nou la Romgaz

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA a numit un nou director general pentru un mandat de 2 luni.

Ședința CA Romgaz a avut loc pe data de 12 februarie 2021.

Membrii Consiliului au aprobat două hotărâri privind conducerea societății. Astfel, prin Hotărârea nr. 10/12 februarie 2021, CA a luat act de demisia lui Aristotel Marius Jude din funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație, anunță societatea într-un comunicat de presă.

În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA, prin Hotărârea nr. 11/12 februarie 2021, l-a numit pe Aristotel Marius Jude în funcția de director general al SNGN Romgaz SA, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni.

Vă reamintim că funcția de director general era deținută temporar de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct al Romgaz. Acesta fusese numit temporar director general al companiei în urma revocării din funcție a lui Adrian Volintiru în 13 ianuarie 2021. Volintiru a preluat conducerea Romgaz în iunie 2018 pentru un mandat de patru luni pentru ca apoi, de la 1 octombrie 2018, să fie numit în funcție pentru un mandat de patru ani, după ce a câștigat selecția pentru funcția de director general.

Ion SURDU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE