Home / Administratie / Ghiseul.ro pentru persoanele juridice din Reghin

Ghiseul.ro pentru persoanele juridice din Reghin

Distribuie

Primăria municipiului Reghin, prin Serviciul Impozite și Taxe, aduce la cunoștința populației, ca o ultimă noutate în domeniu, faptul că începând cu data de 11 februarie 2021, persoanele juridice care au obligații de plată la bugetul local beneficiază de anumite facilități precum vizualizarea obligațiilor de plată on-line, respectiv plata on-line a obligațiilor către bugetul local.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Reghin, înrolarea în Sistemul Național Electronic de Plată Online cu cardul bancar, www.ghiseul. ro, permite plata electronică a impozitelor și taxelor aferente bugetului local direct pe internet.

„Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi confortul, rapiditatea și independență geografică și temporală, siguranța asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacțiile cu cardul pe internet, posibilitatea plății impozitelor și taxelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a unității administrativ teritoriale pe raza căreia se situează proprietatea, precum și faptul că nu se percepe comision”, se arată în comunicat. Pentru a activa contul pe www.ghiseul.ro este necesar intrarea în posesia datelor de acces (user și parola) pe care le pot obține utilizatorii prin transmiterea unui e-mail la adresa impozite@primariareghin.ro, se mai precizează în comunicat.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.