Cântăreață din Mureș, alături de Connect-R într-un videoclip muzical Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3274 Vizualizări

Cântăreață din Mureș, alături de Connect-R într-un videoclip muzical

Raisa Moscviciov, una dintre cele mai tinere voci ale industriei muzicale românești, originară din Târgu Mureș, a lansat, luni, 15 februarie, alături de Connect-R cel mai nou single ,,Mă îmbracă în cuvinte”, un featuring care vorbește despre dragostea naivă a unei tinere pentru mentorul ei, despre pasiune și atracție, despre magie și hipnoză.

Videoclipul a fost realizat într-o singură zi, extrem de friguroasă, dar în condiții de maximă siguranță pentru toți cei prezenți. În ținute atrăgătoare și purtând o lentilă oarbă pe unul dintre ochi, Raisa a avut de realizat cadre complexe, acrobatice, suspendată în aer la cinci metri de sol, sau controlând doi câini antrenați, însă ușor agitați, cu care a reușit să se adapteze imediat.

,,Mă îmbracă în cuvinte” face parte din pasul următor al maturizării mele artistice, un featuring cu Connect-R, pe care îl admir de foarte mult timp și de la care am de învățat multe. Trebuie să îi mulțumesc și pentru piesa, pe care am ales-o după prima ascultare și pe care mă bucur că am decis să o cântăm împreună, ni se potrivește și sperăm să ajungă la cât mai mulți oameni”, a precizat Raisa Moscviciov.

“Eu sunt magician în videoclipul gândit de Isabella Szanto și echipa ei, iar Raisa se lasă atrasă în vraja mea, hipnotizată de cuvintele pe care i le spun și pe care, deși stie că sunt minciuni, le crede din iubire și se lasă purtată de ele. Mă bucur că pot da din magia mea, strânsă în atâția ani de carieră, generației tinere, care vine puternic din urmă și care are un reprezentant de bază în Raisa, o voce extraordinară, de care o să auziți mult timp”, a precizat Connect-R.

Piesa ,,Mă îmbracă în cuvinte” poate fi ascultată pe canalul oficial de YouTube al artistei Raisa

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE