Eveniment special pentru doamne și domnișoare Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 640 Vizualizări

Eveniment special pentru doamne și domnișoare

Reprezentanți ai Clubului Hipic Romsilva Mureș, Mădălina Hentes și David Annamaria, organizează un eveniment dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei femeii, care va alea loc sâmbătă, 6 martie, de la ora 12.30, la Clubul Hipic Romsilva din Târgu Mureș și în cadrul căruia cele mai frumoase rase de cai vor fi prezentate publicului.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a evenimentului, doamnele și domnișoarele vor asista la o prezentare de rase de cai din patrimoniul genetic, o demonstrație de sărituri în libertate, o plimbare călare și o tombolă cu premii.

,,Având în vedere că este un eveniment cu public, într-o sală închisă, pentru a preveni supraaglomerarea, vă rugăm să sunați pentru rezervări. De asemenea, masca este obligatorie! Vă mulțumim pentru înțelegere. Evenimentul este dedicat doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă, însă sunt bineveniți și domnii!”, au precizat reprezentanții evenimentului.

Prețul de participare pentru o persoană este în valoare de 24 de lei. Pentru detalii și rezervări se poate apela următorul număr de telefon 0745-555.254.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE