Home / Administratie / Jandarmeria Mobilă Târgu Mureș recrutează candidați pentru două școli militare

Jandarmeria Mobilă Târgu Mureș recrutează candidați pentru două școli militare

Mureșenii interesaţi de o carieră militară în Jandarmerie se pot înscrie la admiterea în școlile de subofițeri jandarmi, Şcoala Militară de Subofiţeri Jadarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, pentru a ocupa unul din cele 400 de locuri scoase la concurs.

În acest sens, în perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021 se organizează o nouă sesiune de admitere pentru cei care doresc să urmeze una dintre cele două instituții de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. 

Cererile de înscriere se depun la structura Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș din localitatea Sângeorgiu de Mureș, Parcul Mariaffi Lajos nr. 7, în perioada 15-28 februarie 2021, iar dosarul complet se va depune până la data de 10 martie 2021.

”Evaluarea psihologică și evaluarea perfomanțelor sportive se vor desfășura în cursul lunii martie, iar proba de verificare a cunoștintelor se va susține în data de 27 martie 2021”, a transmis Compartimentul Informare, Relații publice și cu publicul al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.

Informații suplimentare despre tematica, bibliografia și probele de concurs sunt disponibile pe următoarele pagini web: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a votat! 10 consilieri personali pentru primarul și viceprimarii din Târgu Mureș!

Aleși locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 25 februarie februarie, într-o ședință ordinară …