România, gazda Campionatului Mondial de Culturism și Fitness în 2022 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 786 Vizualizări

România, gazda Campionatului Mondial de Culturism și Fitness în 2022

România va organiza în anul 2022 Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, anunț făcut public de către Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

„Cu deosebită satisfație vă anunț că în urma discuțiilor purtate luni, 15 februarie  la sediul IFBB din Madrid cu președintele Rafael Santonja, România a fost aleasă să găzduiască în anul 2022 Campionatul Mondial de Culturism și Fitness  pentru toate categorii le de vârstă (junior, seniori și masters).  Practic, organizarea celei mai prestigioase competiții a acestui domeniu sportiv revine în sarcina noastră, lucru care ne onorează, dar ne și obligă. Am ajuns astfel în rândul elitei mondiale a culturismului și fitnessului, iar Federația Română de Culturism și Fitness a ajuns în vârful ierarhiei mondiale. Este o veste extraordinară pentru toți iubitorii acestui sport și o onoare pentru noi ca națiune! Acest pas reprezintă apogeul activității noastre ca Federație Națională de Culturism și Fitness și totodată recunoașterea meritelor deosebite pe care le-am avut atât în plan sportiv, prin rezultatele deosebite obținute în ultimii 4 ani, cât și în plan administrativ, prin organizarea impecabilă în România a Campionatelor Mondiale și Europene din 2020”, a precizat Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness

În cadrul întâlnirii oficială de lucru de la sediul Federației Mondiale de Culturism (IFBB) din Madrid au fost dezbătute subiecte precum organizarea Campionatului Balcanic la Drobeta Turnu Severin – 11-13 iunie 2021, participarea lotului național al României la Campionatul European din Santa Susana / Spania – 14-17 mai 2021, organizarea Cupei Europeane la Sibiu -12 septembrie 2021 (9-10 și 11 septembrie se va desfășura Campionatul Național, tot la Sibiu!), Cupa Balcanică din Serbia, competiție la care România va trimite sportive, dezvoltarea proiectului de cursuri instructor fitness și trecerea la un alt nivel profesional, introducerea competițiilor universitare la nivel de Campionat European și Campionat Mondial, statutul si noua organigramă a Federației Balcanice.

Nu în ultimul rând,  au fost încheiate discuțiile și au fost  demarate formalitățile pentru organizarea în 2022, în România a Campionatului Mondial pentru toate categoriile de vârstă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE