Home / Sport / „Carnaval pe gheață”

„Carnaval pe gheață”

La „botezul” patinoarului acoperit, în data de 14 februarie 2021, din comuna Sângeorgiu de Mureș, primarul Sófalvi Szabolcs a dezvăluit că există idei și pentru un spectacol inedit care va avea loc pe stadionul de gheață. Primarul a afirmat că la sfârșitul Zilelor Comunei spectacolul se vrea a fi un soi de „carnaval pe gheață”.

„La inaugurarea unui teren de hochei evident că am venit pe patine. Nu ştiu să joc hochei, dar unul dintre cei patru copii ai mei va juca, sper. Eu l-am considerat un joc foarte dur, cu bătăi, dar am văzut statisticile în care se arată că se întâmplă mult mai puţine accidente decât în fotbal, handbal sau alte sporturi. Evident că am venit cu patine, de mic copil îmi place să patinez, iar cea mai bună ocazie a fost acum şi sper că şi Zilele Sângeorzene, din luna aprilie, se vor încheia aici, cu un carnaval pe gheaţă”, a explicat edilul șef al comunei. Desigur, spectacolul ar putea marca și finalul sezonului de patinaj în interior, deoarece arena va fi funcțională 8 luni pe an, între septembrie și aprilie.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO-INTERVIU: Clubul Sportiv Mureșul revine la viață

Nimeni nu a spus vreodată că este ușor să fii sportiv de performanță. Și dacă …