Home / Administratie / Decizie definitivă în cazul agresiunii împotriva lui Mark Christian Hermann

Decizie definitivă în cazul agresiunii împotriva lui Mark Christian Hermann

Curtea de Apel Târgu Mureș a respins marți, 16 februarie 2021, apelul înaintat de Kovacs Istvan, liderul autoproclamat al așa zisei Organizației Civice Târgu Mureșul Democratic, condamnat anterior de Judecătoria Mureș, în data de 7 octombrie 2020, la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ”săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, precum și la plata sumei de 5.000 de lei reprezentând daune morale către fostul consilier local Mark Christian Hermann.

Remember 2018. ”Victima” era de fapt… agresor

Agresiunea care a făcut obiectul procesului s-a petrecut în data de 25 ianuarie 2018, într-un local situat pe strada Bolyai din Târgu Mureș. Așa după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din localul respectiv, Mark Christian Hermann, la acea vreme consilier local din partea POL în Consiliul Local Târgu Mureș, este luat la pumni și picioare de Kovacs Istvan David, președintele ala zisului ONG Organizația Civică Târgu Mureșul Democratic, cel care, culmea (!), alertase mass media locală că ar fi fost agresat de Mark Christian Hermann.

Redăm, în rândurile de mai jos, soluția Curții de Apel Târgu Mureș din 16 februarie 2021:

”Soluția pe scurt: În temeiul articolului 421 punctul 1 litera b Cod procedură penală, respinge, ca nefondat apelul declarat de apelantul – inculpat K.I. (cu datele personale), împotriva sentinţei penale nr. 891 din 7 octombrie 2020, pronunţată de Judecătoria Târgu Mureş, în dosarul penal nr. 5.664/320/2019. În baza articolului 421 punctul 1 teza finală Cod procedură penală, menţine hotărârea penală atacată. În temeiul articolului 275 alineatul 2 Cod procedură penală, obligă apelantul – inculpat să plătească în favoarea statului suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în procedura soluţionării prezentului apel. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 16 februarie 2021.”

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ închidere proiect “ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA NORDIC MONOLIT SRL”

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share