Prezentare despre scleroza multiplă Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Prezentare despre scleroza multiplă

Reprezentanții Asociației Health Support (Suport pentru Sănătate) organizează vineri, 19 februarie de la ora 19.00, o prezentare despre scleroza multiplă, dintr-un unghi care deschide noi posibilități de tratamente complementare foarte eficiente, mai ales în stadiul de început al bolii.

,,Așteptăm bolnavi care încă se pot deplasa sau în cazuri mai grave persoana care are grijă de bolnav. Pentru a respecta restricțiile epidemiologice cu privire la distanțare, putem primii doar 6 persoane în sală (purtarea măștii obligatorie!). Din acest motiv vă rugăm să ne sunați pentru detalii și programare la numărul de telefon 0744-117.278. Intrarea este liberă – acceptăm donații”, au precizat reprezentanții Asociației Health Support.

De asemenea, Asociația Health Support oferă gratuit suport pe calea însănătoșirii persoanelor afectate de boli grave și cronice, precum: cancer, alergii, diabet, tiroida, boli autoimune, boli cardiovasculare, boli pulmonare, prostată, psoriasis. Totodată, asociația oferă servicii integrate, de susținere a întregului organism afectat de boală, venind în sprijinul medicinei alopate, cu terapii complementare eficiente, care să facă mai ușor de suportat tratamentul medicamentos și să grăbească vindecarea.

,,Considerând organismul ca un întreg, Minte, Trup și Suflet, conlucrăm împreună cu medicina convențională. Toate activitățile se desfășoară în mod gratuit. Pentru cine își permite și dorește să ajute activitatea centrului, se acceptă donații”, au precizat reprezentanții Asociației Health Support.

Activitatea Asociației Health Support se desfășoară în Târgu Mureș în cadrul Liceului Gheorghe Șincai, cartierul Dâmbu Pietros, Bulevardul 1848 nr. 55.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE