Taxă specială de salubrizare într-o localitate din Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1858 Vizualizări

Taxă specială de salubrizare într-o localitate din Mureș

Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni, a anunțat, zilele trecute, nivelul taxei speciale de salubrizare pentru anul 2021.

Conform informațiilor furnizate pe pagina web a Primăriei municipiului Târnăveni, www.primariatarnaveni.ro, ,,contractul de asociere pentru Proiectul ,,Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Mureș”, semnat de către reprezentanții tuturor unităților administrativ teritoriale din județ, asociate în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș (ADI Ecolect Mureș), prevede că pentru asigurarea finanțării serviciilor de colectare, transport, sortare, compostare și depozitare părțile convin de comun acord să stabilească, în condițiile legii, taxe speciale în sarcina utilizatori casnici și non casnici”.

,,Pentru anul 2021 nivelul taxei speciale de salubrizare este următorul: taxa utilizatori casnici din mediul urban: 12,11 lei/ persoană/ lună, taxa utilizatori casnici din mediul rural (Bobohalma): 6,05 lei/ persoană/ lună, taxa utilizatori non-casnici: 631,49 lei/ tonă”, a precizat Nicolae Sorin Megheșan.

Declarațiile de impunere se completează și se depun la Serviciul Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului, strada Republicii nr. 84.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE