Trei bărbați din Mureș închiși pentru diverse infracțiuni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 564 Vizualizări

Trei bărbați din Mureș închiși pentru diverse infracțiuni

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală, din trei comune ale județului Mureș, au pus în aplicare marți, 16 februarie, mandate de executare a pedepsei închisorii, privind trei bărbați din județul Mureș, pentru săvârșirea de infracțiuni.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș, în comuna Gornești, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1, au pus în aplicare un mandat de executare, emis de Curtea de Apel Târgu Mureș, privind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Sângeorgiu de Mureș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani și 2 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni comise pe teritoriul Italiei.

Totodată, în comuna Deda, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 au pus în aplicare un mandat de executare, emis de Judecătoria Reghin, privind un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din această comună, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 7 ani și 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lovirea sau alte violențe, furt și tâlhărie.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 14 a comunei Ghindari, au pus în aplicare un mandat de executare emis de Judecătoria Târgu Mureș, privind un bărbat, în vârstă 41 de ani, din comuna Sărățeni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

,,Persoanele în cauză au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE