Curs de desen cu emisfera dreaptă Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Curs de desen cu emisfera dreaptă

Reprezentanții PIXEL Photo Studio Târgu Mureș au anunțat, pe pagina de Facebook a studioului, demararea unui curs de desen cu emisfera dreaptă, în perioada 19 – 21 februarie.

”Trăim cu acel gând eronat, potrivit căruia nu ştim să desenăm, astfel temerile emisferei cerebrale stângi, gândirea ei logică, împiedică exprimarea creativităţii înnăscute. Calea cea mai uşoară de a te convinge despre creativitatea ta, durează numai trei zile. În cadrul acestui program vei învăţa să vezi altfel lucrurile, dar vei regăsi şi creativitatea ta în sine însuşi”, au transmis organizatorii cursului.

Pe lista trainerilor se află Mihály Gyopárka – trainer oficial de desen cu emisfera dreaptă și Gyoparka Szalontai-Mihaly – formator acreditat pe desen cu emisfera dreaptă, specializat în Budapesta.

Cursul este destinat copiilor cu vârsta peste 11 ani și se va desfășura vineri între orele 16.00 – 21.00, și sâmbătă și duminică între orele 9.00 – 18.00, iar taxa de înscriere este de 550 de lei/persoană.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail cursdedesen1@gmail.com, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0758-482.621.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE