Două tinere din Mureș, câștigătoarele unui workshop de dezbateri în engleză Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 681 Vizualizări

Două tinere din Mureș, câștigătoarele unui workshop de dezbateri în engleză

Un workshop transatlantic de dezbateri în format Public Forum în limba engleză a avut loc online, sâmbătă, 13 februarie, câștigătorii acestuia fiind două tinere din Târgu Mureș, respectiv Diana Găbureac și Alexandra Pop, eleve în cadrul Colegiului Național ,,Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș. Tinerele au fost pregătite de doi traineri, Radu Pop și Briena Stoica.

Workshopul a fost organizat în colaborare cu Școala Horace Mann din New York, SUA, In-Tech Academy din New York, SUA, Colegiul Național ,,Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș, România, Romanian Public Forum Debate din România și este adresat viitorilor participanți la ,,Turneul Castle of Mind Transilvania” care se va desfășura în perioada 20-21 martie.

Subiectul dezbaterii a fost „Corporațiile și utilizatorii din social media ar trebui să fie responsabili din punct de vedere legal pentru incitarea la violență, distribuirea de știri false și de discursuri generatoare de ură postate pe platformele sociale”.

La workshopul transatlantic demonstrativ au luat parte peste 90 de participanți, elevi și profesori, din SUA și România.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE