Info COVID-19 în Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Info COVID-19 în Mureș

Reprezentanții Instituției Prefectului, județul Mureș, au informat joi, 18 februarie, prin intermediul unui buletin de presă, că față de ziua precedentă s-au înregistrat 52 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Astfel, până la această dată au fost confirmate 17.533 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2.

,,De asemenea, până la această dată, 16.327 de persoane s-au vindecat în județul Mureș. În plus față de acestea, 1.502 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile, iar 631 de persoane au fost externate la cerere. Un număr de 45 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul COVID-19, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș. Până acum, 589 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș. În județul Mureș, 48 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1419 de persoane se află în carantină la domiciliu”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș.

,,Facem un apel către mureșeni de a respecta normele de protecție: purtarea măștii, respectarea distanțării fizice și spălarea mâinilor cât mai des este posibil. Prin respectarea acestor reguli simple, veți avea grijă de sănătatea voastră și a celor din jur: familie, prieteni, întreaga comunitate. Îi îndemnăm pe toți mureșenii să aibă o implicare civică activă și să sesizeze orice încălcare a normelor de protecție sanitară la TelVerde 0800-800.165”, au mai transmis reprezentanții Instituției Prefectului.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE