Home / Slider / Branșament ilegal la rețeaua electrică în Mureș

Branșament ilegal la rețeaua electrică în Mureș

Gruparea de Jandarmerie Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, transmis în data de 18 februarie 2021, faptul că în urma unui control la care au luat parte jandarmii împreună cu Transilvania Sud SA, Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) Mureș, la data de 17 februarie 2021, a fost descoperită o locuință care era racordată ilegal la rețeaua de distribuție electrică, în localitatea Cuieșd.

„S-au verificat 23 de locații din localitatea Cuieșd, comuna Pănet, județul Mureș, iar la una dintre locuințe s-a constatat o instalație clandestină racordată la rețeaua de electricitate care ocolea echipamentele de măsură. Proprietarului locuinței i s-au întocmit actele de sesizare penală, iar cercetările sunt continuate de procurori. Folosirea instalațiilor improvizate constituie infracțiune și pot pune în pericol atât viața ta cât și a celor din jur”, a transmis Biroul de Presă al Grupării de Jandarmerie Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viori Gliga din Reghin scanate cu CT-ul

O investigare a șase viori cu o vechime cuprinsă între 100-300 de ani, prin comparație …