Home / Slider / GAFĂ. Numele girafei decedate, greșit de comunicatorii de la Zoo Târgu Mureș

GAFĂ. Numele girafei decedate, greșit de comunicatorii de la Zoo Târgu Mureș

Distribuie

În data de 18 februarie, pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice Târgu Mureș, reprezentanții acesteia anunțau că în data de 10 februarie ultimul exemplar de girafă din instituție a decedat la vârsta de 10 ani. Doar că s-a strecurat o greșeală. Girafa nu purta numele de Gina, așa cum s-a menționat în postare. Directorul Grădinii Zoologice Târgu Mureș, Horațiu Gorea, a făcut clarificările de rigoare vineri, 19 februarie. Girafa decedată se numea Jessica. Măcar să știm pe cine să pomenim…

„Primele girafe care au fost aduse în România, au fost aduse la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Din păcate am avut drama care s-a întâmplat. A murit și ultima girafă, Jessica, în data de 10 februarie. I-am acordat o atenție deosebită. Dar accidente se întâmplă. Nu este o problemă ca să facem demersurile necesare și să ne completăm colecția pentru că adăposturi avem. Am făcut multe lucrări de îmbunătățire ca acestea să fie conforme pentru a putea să avem în colecție și să poată fi văzute și în România. Merităm și noi acest lucru. Și această specie de animal, dar  toate animalele sunt importante pentru mine, indiferent dacă este un iepuraș sau este un elefant. Pe fiecare trebuie să îl tratezi cu cea mai mare atenție și seriozitate”, a declarat directorul instituției.

Alex PĂTRAȘCU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concert de colinde tradiționale

Distribuie Crăciunul e printre altele și despre tradiție. Cum altfel să simți și să trăiești …