Târgu Mureș: Detalii șocante despre crima din cartierul Mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3968 Vizualizări

Târgu Mureș: Detalii șocante despre crima din cartierul Mureșeni

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat, vineri, că efectuează cercetări pentru omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte, după ce două femei au fost suprinse de un cetăţean în timp ce transportau într-un tomberon cadavrul unui bărbat, la liziera unei păduri din Târgu Mureş.
Într-un comunicat de presă transmis vineri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au precizat că, în urmă cu două săptămâni, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata B.E. a achiziţionat un topor, din Piaţa Armatei din Târgu Mureş, cu intenţia de a-l folosi în vederea suprimării vieţii lui B.Z..
„În data de 17 februarie, la ora 21,00, în timp ce se afla în locuinţa sus-menţionată, a izbucnit un conflict verbal între B.E. şi B.Z.. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce B.Z. era aşezat pe un scaun, i-a aplicat mai multe lovituri, cu intensitate, în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei. După ce l-a ucis, în dimineaţa zilei de 18 februarie, a luat un cuţit de bucătărie cu care a împuns victima, B.Z., în zona abdomenului de două ori, intenţionând astfel să verifice dacă într-adevăr victima murise. Ulterior, cu ajutorul unei unelte achiziţionate de la un magazin de bricolaj, inculpata a reuşit să ridice parţial parchetul locuinţei sale (locuia la parterul unui bloc de locuinţe – n.r.). Inculpata a făcut acest lucru cu intenţia de a săpa o groapă în vederea depozitării victimei în subsolul locuinţei, pentru a nu fi găsită. Având în vedere că sub parchet era beton, inculpata nu a reuşit să sape respectiva groapă. În consecinţă, a luat hotărârea de a scăpa de cadavru în alt mod, transportându-l în pădurea din apropierea şcolii de pe strada Hunedoara, în cartierul Mureşeni din Târgu Mureş”, au detaliat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.
În acest sens, inculpata a procurat un tomberon de culoare neagră, în care, ajutată fiind de mama ei, a aşezat victima, după care amândouă au transportat tomberonul în zona pădurii de pe strada Hunedoara, unde au fost suprinse de o persoană care ieşise la plimbare cu câinele.
„Acestei persoane i s-a părut nefiresc că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc, motiv pentru care, după ce a avut unele discuţii cu inculpata şi cu mama acesteia, şi-a dat seama că trebuie să sesizeze organele competente pentru ca acestea să efectueze verificări. Organele de cercetare penală sosite la faţa locului au constatat că în acel tomberon se afla B.Z.. Inculpata B.E. a fost reţinută pentru 24 de ore de către procurorul din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, urmând să fie prezentată astăzi (vineri – n.r.) cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Mureş”, au mai arătat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE