Home / Administratie / Un nou concurs de angajare la Primăria Târgu Mureș

Un nou concurs de angajare la Primăria Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat vineri, 19 februarie, pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție cu durata normală a timpului de muncă, la Direcția impozite și taxe locale, de inspector clasa I grad profesional superior.

Dosarele se pot depune în termen de 20 de zile de la publicare anunțului, la sediul Primăriei din Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, iar informații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0265-268.330, interior 165, sau la adresa de e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Katalin Socaciu.

Prima probă, cea scrisă, va avea loc în data de 23 martie, ora 10.00, iar interviul va fi susținut în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vom avea manager prin concurs la Spitalul de Urgență!

Pagina web a Ministerului Sănătății, www.ms.ro, a publicat vineri, 9 aprilie, anunțul pentru organizarea concursului …