Vocea mediului de afaceri, ascultată la Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

Vocea mediului de afaceri, ascultată la Sighișoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara a anunțat marți, 16 februarie, pe pagina de Facebook a instituției, că a dat startul la proiectul de dezvoltare locală a orașului.

Acesta include atât „planificarea strategică integrată pentru cetățenii municipiului Sighișoara”, cât și „simplificarea administrativă extinsă.” Programul se dorește a fi un precursor al procesului de planificare strategică pentru perioada 2021-2027 și dorește să afle atât opinia agenților economici despre mediul de afaceri, cât și idei prin care situația poate fi îmbunătățită.

Primăria municipiului Sighișoara a demarat elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locale a Municipiului Sighișoara pentru perioada 2021-2027 în cadrul proiectului „Simplificare administrativă extinsă și Planificare strategică integrată pentru cetățenii municipiului Sighișoara”. Acest demers va oferi municipiului Sighișoara suportul documentar necesar fundamentării procesului de planificare strategică aferent viitoarei perioade de programare. În cadrul proiectului de elaborare a acestei strategii realizate cu sprijinul companiei Civitta Strategy & Consulting, este considerată esențială consultarea mediului de afaceri din municipiu cu privire la: 1. Gradul de satisfacție privind mediul de afaceri local si posibilități de îmbunătățire; 2. Opinia privind perspectivele de dezvoltare ale municipiului Sighișoara”, a transmis conducerea Primăriei municipiului Sighișoara.

Chestionarul dedicat agenților economici din localitate poate fi completat accesând link-ul din postare de pe pagina oficială a Municipiului de pe rețeaua de socializare anterior menționată.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE