Home / Slider / Activități antidrog adresate comunităților din Valea Mureșului

Activități antidrog adresate comunităților din Valea Mureșului

Reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș, au desfășurat, în luna februarie, activități de prevenire a consumului de droguri în localitățile din zona Văii Mureșului.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a CPECA Mureș, ,,specialiștii antidrog s-au aflat în mijlocul elevilor și al profesorilor din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Ceușianu” Reghin, precum și din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Dănilă Stupar” Rușii Munți, unde au desfășurat activități în cadrul proiectelor naționale ,,Cum să creștem sănătoși”, ,,ABC-ul Emoţiilor” și ,,Necenzurat”.

,,În cadrul acestor întâlniri au fost stabilite direcțiile viitoare de acțiune în vederea prevenirii consumului de droguri la nivelul comunităților locale din zona Văii Mureșului, astfel: sensibilizarea comunităţilor locale cu privire la fenomenul drogurilor legale şi ilegale, cât şi a implicaţiilor acestora, implementarea proiectelor naționale sau locale în parteneriat cu CPECA Mureș, acordarea de consultanţă din partea CPECA Mureș pentru iniţiativele de proiecte antidrog locale, mediatizarea activităţilor antidrog la nivelul zonei”, au precizat reprezentanții CPECA Mureș.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a redeschis Casa Mureșană Romarta!

Casa Mureșeană Romarta din Târgu Mureș s-a redeschis joi, 4 martie, după o perioadă de …