Home / Administratie / Reactualizare de PUG în Hodoșa

Reactualizare de PUG în Hodoșa

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, ”Reactualizarea Planului Urbanistic General și al Regulamentului Local de Urbanism”, titular Primăria comunei Hodoșa, în categoria celor care necesită efectuarea evaluării de mediu.

”Planul urmează să fie supus adoptării cu aviz de mediu. Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro. Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş, localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, județul Mureş sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ciprian Alin Belean, un primar printre oameni

Când votăm un primar, avem anumite așteptări, să asculte doleanțele publicului, să le rezolve, să …