FOTO: Oaspeți din Austria la Școala Gimnazială Vătava Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

FOTO: Oaspeți din Austria la Școala Gimnazială Vătava

Semestrul 2 s-a desfășurat  în condiții de siguranță la Școala Gimnazială Vătava, lucru subliniat și de directoarea Ioana Șular.

„Elevii au revenit la școală o dată cu reluarea cursurilor pentru cel deal doilea semestru școlar. În prezent toți elevii Școlii Gimnaziale Vătava, atît cei de la gimnaziu cât și preșcolarii și cei de la clasele 0 – 4 sunt prezenți la cursuri. Măsurile de securitate și igienă sunt asigurate în totalitate. Copiii au fost extrem de bucuroși pentru faptul că au revenit fizic la școală. Încă din prima zi de școală li se putea citi bucuria în ochi, faptul că sunt din nou împreună alături de colegi, de profesori. S-a simțit din plin bucuria revederii”, a precizat Ioana Șular, directoarea Școlii Gimnaziale Vătava.

Bucuria reîntoarcerii la școală a fost întregită și de cadoul oferit de Asociația “Eine Welt – Oberösterreichische Landlerhilfe” din Austria. Campania asociației din Austria, sprijinită de Biserica Evanghelică din Reghin a poposit  la Școala Gimnazială Vătava, prilej cu care au fost împărțit pachete cadou pentru preșcolarii și elevii din comună, respectiv școală gimnazială și grădinița din Vătava, școală primară și grădinița din satul Dumbrava.

„Ne bucurăm nespus de aceste pachețele prilej să mulțumesc în numele copiilor, părinților și întregii Școli Gimnaziale Vătava celor implicați în acest proiect deosebit, celor care s-au ocupat de transportul și distribuirea acestor cadouri. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc familiilor din Austria care au trimis aceste pachete, astfel ca ele să ajungă la copiii din România”, a precizat directoarea Școlii Gimnaziale Vătava.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE