Home / Social / FOTO: Oaspeți din Austria la Școala Gimnazială Vătava

FOTO: Oaspeți din Austria la Școala Gimnazială Vătava

Distribuie

Semestrul 2 s-a desfășurat  în condiții de siguranță la Școala Gimnazială Vătava, lucru subliniat și de directoarea Ioana Șular.

„Elevii au revenit la școală o dată cu reluarea cursurilor pentru cel deal doilea semestru școlar. În prezent toți elevii Școlii Gimnaziale Vătava, atît cei de la gimnaziu cât și preșcolarii și cei de la clasele 0 – 4 sunt prezenți la cursuri. Măsurile de securitate și igienă sunt asigurate în totalitate. Copiii au fost extrem de bucuroși pentru faptul că au revenit fizic la școală. Încă din prima zi de școală li se putea citi bucuria în ochi, faptul că sunt din nou împreună alături de colegi, de profesori. S-a simțit din plin bucuria revederii”, a precizat Ioana Șular, directoarea Școlii Gimnaziale Vătava.

Bucuria reîntoarcerii la școală a fost întregită și de cadoul oferit de Asociația “Eine Welt – Oberösterreichische Landlerhilfe” din Austria. Campania asociației din Austria, sprijinită de Biserica Evanghelică din Reghin a poposit  la Școala Gimnazială Vătava, prilej cu care au fost împărțit pachete cadou pentru preșcolarii și elevii din comună, respectiv școală gimnazială și grădinița din Vătava, școală primară și grădinița din satul Dumbrava.

„Ne bucurăm nespus de aceste pachețele prilej să mulțumesc în numele copiilor, părinților și întregii Școli Gimnaziale Vătava celor implicați în acest proiect deosebit, celor care s-au ocupat de transportul și distribuirea acestor cadouri. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc familiilor din Austria care au trimis aceste pachete, astfel ca ele să ajungă la copiii din România”, a precizat directoarea Școlii Gimnaziale Vătava.

Alin ZAHARIE

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.