Home / Administratie / PUZ în lucru pentru Sântana Sud

PUZ în lucru pentru Sântana Sud

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – Sântana Sud pe un amplasament din localitatea Sântana de Mureș, fără număr, titular Primăria comunei Sântana de Mureș, în categoria celor care necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării cu aviz de mediu, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro.

”Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş, localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, județul Mureş sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incertitudine privind finanțarea investițiilor pentru sistemul sanitar din Mureș

Mai multe obiective de investiții majore, la cele mai importante unități sanitare din județul Mureș, …