PUZ în lucru pentru Sântana Sud Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1644 Vizualizări

PUZ în lucru pentru Sântana Sud

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – Sântana Sud pe un amplasament din localitatea Sântana de Mureș, fără număr, titular Primăria comunei Sântana de Mureș, în categoria celor care necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării cu aviz de mediu, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro.

”Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş, localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, județul Mureş sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Consider că este necesar acum, cand avem un ministru F. bun la mediu, să acționați in vederea obținerii cat mai rapide a Avizului de mediu. Vă doresc succes și ma bucur ca ati ajuns in acest stadiu! Felicitari!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE