Home / Administratie / Ședința lunii februarie în Consiliul Local Luduș

Ședința lunii februarie în Consiliul Local Luduș

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș aferentă lunii februarie a fost convocată de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, pentru ziua de 22 februarie, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participnților.

20 de proiecte pe ordinea de zi

Secretara Legislativului local, Mariana Tac, a înscris la ordinea de zi proiectele de hotărâre având ca inițiator pe Cristian Moldovan. După aprobarea proceselor verbale de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 26 ianuarie 2021 și de la ședința extraordinară din data de 8 februarie 2021, pe ordinea de zi au fost înscrise proiectele de hotărâre pentru: Aprobarea Regulamentului privind procedura pentru înregistrarea, evidența și radierea vehiculelor, pentru care există obligativitatea înregistrării, pe raza orașului Luduș; reînnoirea unor contracte de concesiune; Prelungirea unor contracte de închiriere având ca obiect folosința apartamentelor construite prin ANL; Prelungirea unui contract de închiriere; Rezilierea unui contract de închiriere; Aprobarea listei cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin ANL; Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 130/2020, privind stabilirea denumirii unei străzi nou create, aflate în continuarea unei străzi existente; Desemnarea a doi consilieri locali care să facă parte din comisia de evaluare a performanțelor individulae ale secretarului general al orașului Luduș pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020 și altele. La punctul „Diverse” au fost prezentate solicitările adresate Consiliului Local de către cetățeanul Hoca Vasile, de firma Paco Power Gym SRL și de Federația Română de Tenis.

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale efectuate de polițiști pe raza județului Mureș

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, împreună cu polițiști locali, jandarmi, reprezentanți …