Home / Administratie / Primarul Sighișoarei, întâlnire cu ministrul Mediului

Primarul Sighișoarei, întâlnire cu ministrul Mediului

Distribuie

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facbook, făcută în data de 23 februarie, că în acea dată a participat la o întâlnire dintre conducerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) și Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România (AMR).

La întrevedere au participat Barna Tánczos, ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, alături de secretari de stat ai MMAP și secretarul general al aceleiași instituții, precum și reprezentanți ai municipiilor din Consiliul Director al AMR, printre care se aflau și Constantin Toma, președintele executiv al AMR și Constantin Mitrache, directorul general al AMR.

„Astăzi, 23 februarie 2021, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, am participat la întâlnirea între Comitetul Director al AMR și conducerea MMAP. Din partea MMAP, alături de dpmnul Barna Tánczos, ministrul Mediului Apelor și Pădurilor au mai participat domnul Robert-Eugen Szep și domnul Raul Pop, secretari de stat ai MMAP și domnul Corvin Nedelcu, secretar general al MMAP”, a transmis primarul municipiului Sighișoara.

Conform aceleiași surse, agenda discuțiilor a avut un total de 10 puncte, printre care și „Implementarea trasabilității sumelor colectate la Administrația fondului de mediu (AMF) prin lansarea unui Program Național de gestiune a deșeurilor, destinat exclusiv autorităților publice locale, Sprijin pentru APL în vederea implementării sistemelor de gestionare a deșeurilor biodegradabile compostabile și aprobarea cu celeritate a Normelor tehnice și lansarea Programului privind gestionarea deșeurilor-COMPOST, precum și Descentralizarea atribuțiilor agențiilor județene de mediu către CJ.”

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

De unde provin cei mai mulți turiști care au venit în 2023 în județul Mureș

Distribuie În anul 2023 structurile de cazare turistică existente în judeţul Mureş au fost gazda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.