Home / Administratie / Statut modificat pentru Asociația ”Zona Metropolitană Târgu Mureș”

Statut modificat pentru Asociația ”Zona Metropolitană Târgu Mureș”

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Actului Constitutiv şi a Statutului Asociaţiei „Zona Metropolitană Târgu Mureş”.

Potrivit Raportului de specialitate aferent proiectului de hotărâre, prin adresa înregistrată la Consiliul Județean Mureș sub numărul 4073/12 februarie 2021, Asociaţia „Zona Metropolitană Târgu Mureş” solicită Județului Mureș supunerea spre aprobarea autorității deliberative a propunerilor de modificare a Actului Constitutiv și a Statutului Asociației.

”Modificările sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care a fost înființată Asociația și pentru o mai bună funcționare a acesteia, având în vedere modificările legislative intervenite de la înființare, precum și intenția membrilor de a colabora în vederea înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a Serviciului de transport public de persoane pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal”, se menționează în document.

(Redacția)


De asemenea, verificati

FOTO: Incendiu la o hală de mase plastice din Luduș

Distribuie Pompierii Detașamentului Târnăveni împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.