Home / Administratie / Ciprian Alin Belean, un primar printre oameni

Ciprian Alin Belean, un primar printre oameni

Când votăm un primar, avem anumite așteptări, să asculte doleanțele publicului, să le rezolve, să fie implicat. Trebuie să recunoaștem că de cele mai multe ori, în special în orașele mari, aceste lucruri rămân doar năzuințe, chiar speranțe deșarte. Cu toate acestea, există edili care reușesc să facă toate aceste lucruri pentru comunitatea lor.

Primarul comunei Râciu, Ciprian Alin Belean, aflat la primul său mandat, a declarat pentru cotidianul Zi de Zi că a implementat un program prin care reușește să intre în comunitate, să afle problemele consătenilor și să le rezolve. La aceste adunări sătești, după cum le denumește chiar edilul-șef, el, împreună cu echipa sa, se întâlnește cu oamenii pentru a-i asculta și ajuta. 

„Am început un lucru important, anume adunările sătești. Momentan doar în două sate ale comunei, dar urmează și în celelalte sate să continuăm. La aceste adunări, lumea vine, își spun problemele și încercăm să le rezolvăm. Suntem într-o continuă comunicare cu cetățenii, cu consătenii pentru că doar așa putem lua pulsul comunității, de la firul ierbii. Altfel e mai greu. Lumea, în momentul în care te duci în fiecare sat și se adună oameni, acolo își spun „ofurile” și bune și rele. Tot timpul mă duc cu echipa de la Primărie, Registrul Agricol, Impozite și Taxe, Asistență Socială, cu viceprimarul, cu secretarul general al Primăriei. Mergem cu o echipă puternică și fiecare pe compartimentul lui răspunde întrebărilor. Totul e transparent, totul e la vedere, ușa îmi e tot timpul deschisă și cu vorbă bună și cu răbdare, cam aproape toate lucrurile se pot rezolva”, a declarat Ciprian Alin Belean.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ministrul Sănătății, revocat din funcție

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie miercuri, 14 aprilie, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, …