Home / Business / Investiție în acvacultură la Tăureni

Investiție în acvacultură la Tăureni

Reprezentanții SC Piscicola Tăureni, firma titulată a proiectului ”Investiții productive în acvacultură, în amenajarea piscicolă Tăureni”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrarede către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Tăureni, satul Tăureni.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta observații și propuneri prin poștă, la adresa strada Podeni nr. 10 Târgu Mureș, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro și la numărul de fax 0265-314.985.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PSD, proiect de lege în sprijinul IMM-urilor afectate de creşterea preţurilor la energie

Reprezentanții Partidului Social Democrat vor depune joi, 23 septembrie, în Parlamentul României, o inițiativă legislativă …