Home / Cultură / VIDEO: Spectacol special de ,,Dragobete”

VIDEO: Spectacol special de ,,Dragobete”

Un spectacol special dedicat sărbătorii de ,,Dragobete” a avut loc joi, 25 februarie, în Sala de Spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist ,,Mureșul” din Târgu Mureș, la inițiativa Școlii Populare de Arte Mureș.

În cadrul evenimentului au fost prezenți tineri, respectiv elevi pregătiți de profesorii Școlii Populare de Arte Mureș, care au interpretat cântece populare de dragoste alese.

Bucur Alin, profesor în cadrul Școlii Populare de Arte Mureș, a pregătit două tinere: Maria Oana Grama, care a interpretat melodia ,,Dragoste povară dulce” și Maria Ecaterina Curcă, care a interpretat ,,Inimioară surioară”.

De asemenea, renumita cântăreață de muzică populară Oprea Dorina a pregătit alte două tinere, respectiv Carmen Pop, care a interpretat melodia ,,Măi bădiță pană neagră” și Roxana Iagăr, care a interpreatat ,,Bădiță sărutul tău”.

Atmosfera spectacolului a fost întreținută de actorul Rudy Moca, care pe lângă prezentările pline de farmec și umor, cu siguranță a reușit să încânte și să emoționeze publicul, recitând versurile unei poezii de dragoste.

Spectacolul a fost completat de prezența unor invitați speciali precum: Cosmin Cotârlă care a interpretat melodiile ,,Faini îs mândră ochii tăi” și ,,Câte flori mândre-s în iarbă”, Cristina Farcaș cu melodiile ,,De-ar da Dumnezeu sfântu`” și ,,Vine dorul badelui”, Mădălina Mureșan cu melodiile ,,Spune-mi bade și de joră” și ,,Măi bădiță cu colop” și minunata pereche formată din interpreții Ciprian și Mihaela Istrate, care au interpretat ,,Doina Dragostei” și ,,Spune mândruliță dragă”.

,,Să trăim românește”, ne îndeamnă acest tip de spectacol, prin artiști aleși care știu foarte bine să îmbine cultura și arta.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Încodeiatul ouălor la muzeul „Anton Badea”, cu Anna Farkas din Lăureni

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin a primit marți, 6 aprilie vizita a doi inimoși …