FOTO: Înaintări în grad la ISU Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 979 Vizualizări

FOTO: Înaintări în grad la ISU Mureș

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au anunțat, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției făcută luni, 1 martie, că de „Ziua Mărțișorului” la sediul instituției de pe strada Horea s-a desfășurat un eveniment cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, dar și la nivel internațional.

În cadrul acestuia au fost înaintați în grad un ofițer și șase subofițeri, opt cadre militare au fost înaintate în gradul de ofițeri în urma promovării examenelor pentru acest scop, iar un număr de două distincții onorifice au fost conferite din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). 

”Astăzi, 1 martie, la sediul #ISUMureș, s-a desfășurat activitatea cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și Ziua Internațională a Protecției Civile. În cadrul acestui eveniment au fost înaintați în grad înainte de termen un ofițer și șase subofițeri din cadrul Inspectoratului, a Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, Târnăveni, Sighișoara și din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu; au fost conferite două distincții onorifice din partea #IGSU cu prilejul Zilei de 28 februarie – Ziua Protecției Civile din România și conform rezultatelor obținute în urma examenelor promovate pentru trecerea în rândul ofițerilor din cadrul maiștrilor militari și a subofițerilor, ca urmare a promovării examenelor, un număr de opt cadre militare au trecut în corpul ofițerilor. Vă felicităm și vă dorim mult succes în cariera militară”, au transmis reprezentanții ISU Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE