Home / Administratie / Ana Lucia Hang (USR), prima declarație în calitate de subprefect de Mureș!

Ana Lucia Hang (USR), prima declarație în calitate de subprefect de Mureș!

Președintele Uniunii Salvați România (USR) Mureș, Ana Lucia Hang, a fost numită miercuri, 3 martie, printr-o hotărâre emisă de Guvernul României, în funcția de subprefect al județului Mureș.

”Schimbarea trebuie să vină din noi, din fiecare”

Noul subprefect al județului Mureș are vârsta de 54 de ani, este licențiată în Științe economice, profilul Economia comerțului și turismului, iar în ultimii 30 de ani și-a desfășurat activitatea în domeniul privat, ca antreprenor.

Totodată, noul subprefect al județului Mureș a absolvit de-a lungul timpului cursuri de formare în managementul proiectelor, de perfecționare în competențe antreprenoriale și de inspector în protecția muncii.

Pe plan politic, prima funcție importantă deținută de Ana Lucia Hang a fost cea de vicepreședinte al Biroului Județean al USR (decembrie 2018), urmată de poziția de președinte al USR Mureș (2019), reconfirmată la alegerile interne din iulie 2020.

”Am primit vestea cu bucurie, dar în acelasi timp cu emoție. Sunt perfect conștientă de așteptările îndreptățite ale cetățenilor, așa că simt și responsabilitatea imensă care însoțește această funcție”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ana Lucia Hang.

Președintele USR Mureș a mai precizat că numirea sa în funcția de suprefect reprezintă un pas înainte în demersul inițiat de Uniunea Salvați România de schimbare a clasei politice din România.

”Unul dintre obiectivele muncii noastre din ultimii ani a fost să aducem oameni noi în politică și cu siguranță un alt fel de a face politică. E un slogan, știu, dar schimbarea trebuie să vină din noi, din fiecare. Așa că da, consider că această numire face parte din înnoirea clasei politice”, a subliniat Ana Lucia Hang.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărmașu, un oraș în fază de „re-proiectare”

Putem presupune că a primi investitori într-o localitate care nu are pusă la punct infrastructura, …