Soós Zoltán, întâlnire cu ”un grup important de oameni de afaceri români și maghiari” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2524 Vizualizări

Soós Zoltán, întâlnire cu ”un grup important de oameni de afaceri români și maghiari”

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, s-a întâlnit cu un grup de oameni de afaceri, în ideea de a iniția ”un parteneriat în interesul orașului”.

”Constat cu bucurie că oamenii de afaceri și Primăria vor același lucru – inițierea unui parteneriat în interesul orașului. Am avut plăcerea să fiu invitat de un grup important de oameni de afaceri români și maghiari la o discuție constructivă despre dezvoltarea Târgu Mureșului. Cu această ocazie, am subliniat faptul că oamenii de afaceri trebuie să se implice mai mult în viața socială, culturală și sportivă a municipiului, pentru a redeveni o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. În ceea ce privește administrația, i-am rugat să ia în calcul formarea unui “consiliu local consultativ”, care să emită păreri pertinente și care să poată influența pozitiv deciziile administrației locale”, a scris, marți, 2 martie, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târgu Mureș.

În postarea sa, primarul Soós Zoltán nu a oferit detalii (scrise sau vizuale) cu privire la identitatea oamenilor de afaceri prezenți la întâlnire.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE