Tâlhar ajuns în arestul Poliției Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Tâlhar ajuns în arestul Poliției

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, în urma activităţilor investigativ-operative, au identificat marți, 2 martie, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș, pe care l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mureș, ,,în fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că la data de 25 februarie, cel în cauză ar fi pătruns într-un imobil din comuna Miheșu de Câmpie, unde l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ulterior, i-ar fi sustras suma de 1.400 de lei”.

,,În baza probatoriului administrat, la data de 2 martie, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în cursul zilei de astăzi, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE