Luna martie deschide porțile Teatrului Studio! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Luna martie deschide porțile Teatrului Studio!

Reprezentanții Teatrului Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș au anunțat publicul că în luna martie se reiau spectacolele, după o perioadă lungă de timp în care iubitorii de teatru nu au putut fi prezenți fizic în săli.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Teatrului Studio, locurile în sală sunt limitate la 30% din capacitate, conform normelor în vigoare, iar accesul publicului în sală se face doar după verificarea temperaturii și doar cu masca de protecție care trebuie să fie purtată pe toată durata reprezentației.

Luni, 8 martie, începând cu ora 19.00 va avea loc reprezentația ”Fiere”, regia fiind semnată de Monica Ristea și Elena Purea, iar scenografia de Măriuca Ignat. ”Fiere” de Laila Ripoll este un text spaniol contemporan, care prezintă povestea a patru personaje feminine: surorile Daria, Nazaria, Aurorita și servitoarea lor, Ulpiana. Minciuna, răzbunarea, ura se amestecă, învăluite de mister, în conacul din satul spaniol uitat de lume, iar umorul face ca acest amestec să devină unul savuros.

Din distribuție fac parte: Mălina Moraru, Sașa Pânzaru, Cătălina Gulan, Cristina Ciulei, Andreea Cuc, Mădălina Popa, Renata Mladoniczky și Anamaria Popa.

Următoarea reprezentație, respectiv spectacolul ”10” va avea loc în data de 13, 14, 27 și 28 martie, începând cu ora 19.00. Spectacolul prezintă zece personaje, zece povești, pornind de la cele zece porunci. Relațiile dintre ele sunt ca un puzzle care abia așteaptă să fie descoperit. Fiecare din ei comite un păcat încălcând una din porunci.

Din distribuție fac parte: Radu Tudoraș/Marian Vultur, Vlad Todea, Oana Tudoran, Amalia Popa/Ilinca Meșter, Daniel Vișan, Mălina Bobeș, Cătălina Gulan, Radu Anastas, Sergiu Făinărea, Carmen Pașcu.

Regia este semnată de Nicolae Cristache, iar scenografia de Măriuca Ignat.

Pentru ambele spectacole biletul întreg este în valoare de 10 lei, iar cel redus pentru elevi, studenți și pensionari este în valoare de 5 lei.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Studio cu o oră înainte de fiecare reprezentație.

Rezervările se pot face și online, accesând pagina web www.teatrulstudio.ro sau la adresa de e-mail rezervari@uat.ro.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE