Home / Administratie / Misiuni importante desfășurate de jandarmii mureșeni

Misiuni importante desfășurate de jandarmii mureșeni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au executat în luna februarie un număr total de 1.265 de misiuni cu un număr de 2.560 de efective, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în zona de responsabilitate teritorială, care cuprinde județele Mureș, Alba, Bistrița și Harghita, conform atribuțiilor ce le revin, mizând pe prevenirea faptelor antisociale.

Conform informațiilor furnizate de către conducerea instituției, ”35 de misiuni au fost desfășurate pentru asigurarea ordinii publice, din care 27 de acțiuni au fost în cadrul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervențiilor și 8 alte acțiuni”.

,,Pe linia menținerii ordinii publice s-au executat 1.076 de misiuni din care 394 au fost asigurate, în mod independent, în zona instituțiilor de învățământ, piețe și târguri, iar 682 de misiuni au fost executate integrat cu colegii noștri polițiști, din care: 260 de misiuni în mediul urban și 422 în mediul rural. Un număr de 75 de misiuni au fost executate în cooperare cu alte instituții, după cum urmează: 4 pentru efectuarea unor acte procedurale, 38 în cooperare cu poliția și 33 cu autoritățile ce gestionează activitatea silvică, piscicolă etc. Au fost puse în aplicare un număr de 29 de mandate de aducere a unor persoane, în calitate de învinuit sau martor”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au fost nevoiți să aplice, celor care au încălcat normele legale, un număr de 165 de contravenții din care 63% au fost avertismente.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ambasadorul Republicii Belarus, mulțumiri către Ovidiu Georgescu

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, a transmis marți, 6 …