Mureșean arestat pentru furtul unor autoturisme și conducere fără permis Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 538 Vizualizări

Mureșean arestat pentru furtul unor autoturisme și conducere fără permis

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au identificat și reținut miercuri, 3 martie, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Iernut, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, ,,în fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în noaptea de 24/25 februarie, cel în cauză ar fi sustras, din municipiul Târgu Mureș, un autoturism, pe care l-ar fi abandonat ulterior, pe raza municipiului Mediaș”.

,,La data de 3 martie, urmare a unei acțiuni de prindere în flagrant, bărbatul a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Târgu Mureș, în timp ce conducea un alt autoturism, pe care l-ar fi sustras din Mediaș. Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul ar fi montat pe autoturism, alte plăcuțe de înmatriculare, pe care le-ar fi sustras, în aceeași zi, de pe un autoturism, din municipiul Târgu Mureș”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE