Home / Administratie / Noutăți despre plombarea străzilor din Târgu Mureș

Noutăți despre plombarea străzilor din Târgu Mureș

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a anunțat vineri, 5 martie, pe pagina sa de Facebook, că mai multe lucrări de plombare și reparații străzi au fost finalizate pe mai multe tronsoane.

”Lucrările de plombare și reparații străzi care au debutat în cursul lunii trecute în municipiul Târgu Mureș au fost finalizate pe jumătate dintre tronsoane. Este vorba despre Bulevardul 1 Decembrie 1918 (Telekom – Auchan Sud), strada 22 Decembrie 1989 – Piața Mărăști – străzile Pavel Chinezu – Sinaia – sens giratoriu Cocoșul de Aur/ Electrica – Matei Corvin – Tamas Ernö – Insulei – Barajului, respectiv tronsoanele strada Barajului, strada Libertății, strada Dezrobirii și Piața Trandafirilor. Administrația Domeniului Public mi-a raportat că în prezent sunt în derulare lucrări pe străzile Mureșeni, Băneasa, Depozitelor, Tușnad, Mureșeni (frezat/ pregătit de turnare – lucrările continuă la noapte cu turnare asfalt) și respectiv strada Gheorghe Doja (frezat 60% tronson Telekom – Prodcomplex). La acest moment, mai sunt pregătite/ trasate pentru lucru tronsoanele Voinicenilor – Decebal – Burebista – Tisei și respectiv strada Călărașilor”, a transmis Alexandru György.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărmașu, un oraș în fază de „re-proiectare”

Putem presupune că a primi investitori într-o localitate care nu are pusă la punct infrastructura, …