Home / Administratie / Acces aprobat la locuințele ANL din Luduș

Acces aprobat la locuințele ANL din Luduș

Pentru analizarea dosarelor depuse cu privire la locuințele construite din fondurile ANL și acordarea punctajelor pentru fecare dosar în parte, în 19 ianuarie 2021, Comisia a constatat că toate cele 14 dosare depuse îndeplinesc criteriile stabilite prin „Procedura operațională privind repartizarea locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe”, anexă aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 274/2009.

Comisia a decis că pentru toți cei 14 solicitanți care au depus dosare complete și care îndeplinesc în totalitate criteriile de acces, să se efectueze în perioada 25 ianuarie 2021 – 5 februarie 2021, anchete sociale și procese verbale pentru stabilirea suprafeței locative aferente fiecărui membru al familiei, documente necesare pentru aplicarea criteriilor de ierarhizare prin punctaj. După întocmirea tuturor documentelor, în 8 februarie 2021 s-a întrunit Comisia socială pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor construite prin ANL, Comisie constituită prin dispoziția nr. 927 din 20 iulie 2016, emisă de primarul orașului Luduș, cu modificările ulterioare și din care fac parte Cristian Moldovan, primarul oașului, Anca Năsăudean – șef Serviciu IADP, Gabriela Fleșar – Compartimentul Domeniu Public, Claudia Vereș și Veronica Iacob – Biroul Asistență Socială.

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin ANL, Comisia a respectat criteriile de acces și de ierarhizare prin punctaj, care au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 274/2009.

Legislativul local al orașului Luduș a aprobat în ședința din 23 februarie 2021 lista solicitanților care au acces în locuințele ANL și ordinea de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe.

Ioan. A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ISU Mureș, 131 de intervenții în 72 de ore!

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au remis un comunicat …