Home / Reghin / Campanie de strângere de fonduri pentru Centrul cultural-catehetic al parohiei Apalina

Campanie de strângere de fonduri pentru Centrul cultural-catehetic al parohiei Apalina

Distribuie

Reprezentanții Parohieie Ortodoxe Apalina din municipiul Reghin au inițiat o campanie de strângere de fonduri în vederea amenajării unui Centru cultural-catehetic în cadrul parohiei prin reabilitarea unui imobil dețiut în Apalina pe strada Castelului.

„În Parohia Ortodoxa Apalina, după cu ati putut vedea și auzi există o mare preocupare în vederea apropierii tinerilor spre Biserica, spre Dumnezeu. Avem o mare bucurie când vedem ca acești tineri sunt interesați și își doresc sa facă parte din aceasta mare familie a comunității bisericești și sa contribuie prin prezenta lor în activitățile misionar-cultural-social-filantropice ale parohiei noastre. Având în vedere faptul ca deținem un imobil în Reghin pe str. Castelului 115, dorim ca acesta sa fie renovat și sa-l amenajam pentru ca să devina un Centru cultural-catehetic al parohiei noastre. În acest scop va înaintăm rugămintea atât din parte mea cât și a acestor tineri, pe cei care aveți posibilitatea, de a ne ajuta în vederea realizării acestei lucrări de renovare și amenajarea clădirii din imaginile de mai sus. Apelam la ajutorul vostru întrucât Parohia nu deține fondurile suficiente în vederea desfășurării acestui proiect. Pentru cei care doriti să ne ajutați sa demaram acest proiect va rugam sa ne contactați la nr. de telefon. 0786131401.Donații în lei se pot face în contul RO59BRMA0332034300700000. Mulțumim. Dumnezei să răsplătească darul!”, a fost mesajul postat de părintele Vasile Fărcaș pe pagina de Facebook a Parohiei Ortodoxe Apalina.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.