Home / Administratie / Comisie de evaluare la Luduș

Comisie de evaluare la Luduș

În referatul de aprobare a proiectului de hotărâre a Consiliului Local Luduș, cu privire la desemnarea a doi consilieri locali care să facă parte din comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al Primăriei orașului Luduș, pentru perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2020, Ioan Cristian Moldovan – primarul orașului Luduș a argumentat legalitatea propunerii sale având în vedere prevederile articolului 485 alineatul (5) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul Administrativ.

În raportul de specialitate pentru același proiect de hotărâre, consilierul ”BFCRU” Delia Maria Străin a precizat că în temeiul articolului 129, articolului 139 și articolului 196 din Codul administrativ, actualizat, comisia va fi alcătuită din primarul orașului și doi consilieri locali care vor fi propuși în ședința Consiliului Local.

În ziua de 23 februarie 2021, în ședința ordinară a Legislativului local au fost desemnați cei doi consilieri locali, Carmen Petac și Ioan Adrian Banea, în comisia de evaluare a performanțelor individuale ale secretarului general al Primăriei orașului Luduș, jr. Eugenia Giurgea, în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.

Aleșii locali au aprobat componența comisiei, evaluarea urmând să fie făcută conform Codului administrativ și a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 611/2008, actualizată.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bugetul Reghinului supus dezbaterii publice

Primăria municipiului Reghin a organizat vineri, 9 aprilie, la sediul instituției o dezbatere publică cu …