VIDEO. Intenție: Salubrizarea străzilor din Târgu Mureș preluată de Primărie Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3932 Vizualizări

VIDEO. Intenție: Salubrizarea străzilor din Târgu Mureș preluată de Primărie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat joi, 4 martie, în cadrul unei conferințe de presă, că Direcția Sere va deveni Direcția de Ecologie, Peisagistică și Serviciu de Salubritate, care va fi subordonată Primăriei.

„O problemă care este în curs de rezolvare este curățenia spațiilor verzi. Așa cum am anunțat și anterior, deja este și pe site-ul Primăriei, modificarea organigramei Serelor, care va deveni Direcția de Ecologie, Peisagistică și Serviciu de Salubritate, ca instituție subordonată Primăriei. În acest mod va putea organiza și demara mult mai ușor atât întreținerea spațiilor verzi, a parcurilor, cât și efectuarea curățeniei spațiilor verzi în ceea ce privește deșeurile clandestine, respectiv curățenia străzilor care după obținerea licenței, va fi preluată de municipalitate în întregime. Este o decizie importantă pe care, desigur, nu o regret și doar așa vom putea avea un control direct asupra curățeniei orașului Târgu Mureș”, a afirmat primarul municipiului Târgu Mureș.

Mai mult, edilul șef a anunțat că în urma unei acțiuni de curățare a malului râului Mureș s-au adunat 80 de metri cubi de deșeuri. Cu aceeași ocazie, Soós Zoltán a subliniat importanța responsabilității cetățenilor în ceea ce privește menținerea spațiilor verzi curate.

”În momentul de față am reușit să curățăm malul Mureșului, unde s-au adunat 80 de metri cubi de gunoi, parțial adus de râu, dar mult gunoi a ajuns din iresponsabilitatea localnicilor. Atenționăm oamenii că este un efort să menținem curat și este important pentru noi toți să avem spațiile verzi curate. Săptămâna viitoare va demara curățenia Platoului Cornești, zona Gării, și apoi urmează pădurile care au devenit, din păcate, pentru anumite persoane tomberoanele ilegale ale orașului. Poliția Locală și-a dat concurs și a început să amendeze persoane identificate care duceau gunoaie clandestine în zonele interzise”, a declarat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE