Flori și respect pentru cea mai vârstnică ludușeancă Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 578 Vizualizări

Flori și respect pentru cea mai vârstnică ludușeancă

În acest an, nu peste multă vreme, doamna Maria Caracaș din Luduș, decana de vârstă a locuitorilor din oraș ajunge la frumoasa vârstă de 100 de ani.

Continuând o delicată și elegantă tradiție, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan a făcut doar o scurtă vizită, pandemia este de vină (!),  în ziua de 8 martie, celei care a ajuns la o venerabilă și respectabilă vârstă. Un buchet de flori, un mărțișor și urări de sănătate și viață îndelungată au constituit dovezi ale prețuirii și respectului pentru cea care este un cetățean demn al orașului, așa cum a fost în întreaga sa viață. Întâlnirea dintre primar și doamna Caracaș s-a desfășurat într-o atmosferă caldă, marcată de respectul reciproc al celor doi, venerabila centenară și tânărul edil al orașului și după cuvenitele urări primarul a făcut promisiunea unei revederi pentru a sărbători cele 100 de primăveri ale doamnei Maria Caracaș, la începutul lunii aprilie.

„Zilele începutului de primăvară se constituie într-un florilegiu de sentimente de respect și prețuire pentru mamele, soțiile și colegele, colaboratoarele, pentru toate femeile care au un rol foarte important în societate. Le doresc multă sănătate și împliniri pe toate planurile în aceste zile dominate de restricțiile de ordin sanitar. În aceste condiții ofer câte o floare virtuală din partea mea și a administrației publice a orașului. La mulți ani cu sănătate!”, a declarat Cristian Moldovan.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE