Home / Sport / Popicarele, titluri și la junioare

Popicarele, titluri și la junioare

Distribuie

Arena de popice Electromureș din Târgu Mureș a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute competiția finală rezervată sportivilor cu vârsta sub 18 ani din cadrul Campionatelor Naționale de popice, la fete și băieți. Întrecerile s-au disputat așa cum s-a petrecut în această perioadă provocată de pandemie, la doar două probe, individual clasic și perechi.
Printre participanți s-au numărat și juniorii de la cluburile târgumureșene CSM și Electromureș Romgaz, care au cucerit nu mai puțin de 7 medalii, dintre care două de aur, trei de argint, și două de bronz.
Conform așteptărilor, în urma rezultatelor din ultima perioadă, la feminin competiția a fost dominată de elevele antrenorului Orosz István, care au câștigat ambele titluri naționale puse în joc, la care au agăugat două locuri 2 și un loc 3.
Cele mai bune rezultate au fost obținute de componenta clubului CSM Roxana Andreea  Bordianu, dublă campioană națională. Ea s-a impus în proba de individual clasic cu un rezultat valoros, 585 popice doborâte, iar titlul de la perechi l-a obținut alături de colega ei de echipă Jánosi Halmágyi Kriszta. Aceasta din urmă a secondat-o în proba de la individual clasic, unde a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere cu un rezultat de asemenea valoros (570 p.d). Podiumul de la individual clasic a fost completat de o a treia mureșeană, respectiv Szabo Julia Emese (Electromureș Romgaz), cu 557 p.d., care a mai obținut și un loc 2 la perechi, împreună cu hunedoreanca Budoi Noemi.
Medalii s-au obținut și în întrecerile de la masculin, sportivi antrenați de Seres Jozsef,
unde tandemul Benke Zoltán – Ferencz Botond (CSM Târgu Mureș) a urcat pe treapta a doua a podiumului la proba de perechi, iar primul a obținut un loc 3 și medalia de bronz la individual clasic cu 539 p.d.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.