VIDEO: Start în noul sezon de baschet la juniorii U18 masculin Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 684 Vizualizări

VIDEO: Start în noul sezon de baschet la juniorii U18 masculin

După mai mult de un an de zile, în perioada 6 martie – 7 martie 2021 la Târgu Mureș s-au desfășurat meciurile din cadrul grupei L a Campionatului Național U18 de baschet masculin.

La startul ediției din acest an s-au înscris 44 de echipe, fiind categoria de vârstă cu cele mai multe echipe înscrise. Județul Mureș participă la această categorie cu două echipe, CSM Târgu Mureș și ASC Lucky Dragons Basketball Târgu Mureș, care au fost repartizate în grupa L alături de echipele U BT Cluj Napoca și LPS Bihorul CSM Oradea.  Beneficiind de o echipă mai experimentată și cu un nucleu solid de jucători, CSM Târgu Mureș a avut o evoluție meritorie încheind cu un bilanț de două victorii și o înfrângere. La finalul turneului am stat de vorbă cu cei doi antrenori ai echipelor mureșene, Vlad Pora de la CSM Târgu Mureș și Cristian Jakab de ASC Lucky Dragons Basketball Târgu Mureș.

”Final de turneu la Târgu Mureș la categoria U18 baschet masculin, un turneu reușit după părerea mea având în vedere că avem adiții noi în echipă, mă refer la băieții născuți în anul 2003 formați la cluburile din Târgu Mureș pe care am reușit într-un timp relativ scurt să-i integram în echipă și să realizăm o chimie destul de bună în jocul colectiv. Rezultatele vorbesc, am avut două victorii, una la ASC Lucky Dragons în prima zi și a cu o pretendentă la medalie, U BT Cluj Napoca. Din păcate, starea fizică a băieților, având în vedere că disputăm la U18 niște meciuri la un interval orar de 2 – 3 ore, și-a spus cuvântul și am pierdut ultima partidă cu Oradea. Per total ne bucurăm că ne-am calificat în primele 32 de echipe din țară și sperăm, având în vedere că echipa este formată pe un nucleu de băieți născuți în anii 2004 – 2005, deci fiind U17 de fapt, și să mergem la turneul final, acesta este planul nostru de viitor”, a declarat Vlad Pora, antrenor al CSM Târgu Mureș.

„Anul acesta este un an atipic, este un an foarte greu din toate punctele de vedere mai ales din cel organizatoric unde am întâmpinat probleme cu jucători care nu pot să participe la antrenamente, jucători care au fost contacți de COVID și au stat acasă două săptămâni, dar cred că toată lumea s-a bucurat de acest început de campionat. Cred că rezultatele noastre nu sânt niște rezultate adevărate, în sensul că sunt echipe ca și Clujul, Oradea, CSM Târgu Mureș care pot să ruleze jucători, au antrenamente la care participă jucătorii. Sunt mulțumit totuși că acești copii încep să-și recâștige cheful de de a juca în primul rând, după care începem să arătam din nou, ca și anul trecut, că știm să jucăm și ne dezmorțim. Ca și planuri de viitor noi încercăm să construim un centru care să producă tineri jucători pentru echipele din oraș, mai ales pentru cei de la CSU Târgu Mureș. Noi sperăm într-o colaborare unitară la nivel de oraș, unde toate cluburile de juniori, fie private sau de stat, să lucreze pentru un singur scop, cel de la CSU unde să încercăm să producem jucători pentru orașul nostru”, a declarat Cristian Jakab, antrenor al ASC Lucky Dragons Basketball Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE